Glavna
Proizvodi
O nama
Korisno
Download
Kontakt
Materijali na kojima izrađujemo znakove
KATEGORIJE ZNAKOVA
Znaci zabrane
Zabrana pušenja
Znaci obaveze
Znaci opasnosti
Protivpožarni znaci
Izlaz/put za evakuaciju
Prva pomoć i sigurnost
Znaci za reciklažu
Kombinovani znaci
Gradilišne table
Interni putokazi
Table upozorenja
Znaci za dizalice
ISO znaci za uređaje
Kancelarijski bonton
Pokretne stepenice
Označavanje prostorija
Piktogrami
ADR listice sigurnosti
Opasne materije
Označavanje cevi
Javni prevoz
Oznake za vozila

O NAMA

Samostalna zanatska firmopisačka radnja "MB1" osnovana je 2007 godine, kao plod 20-godišnjeg iskustva osnivača u oblastima digitalne pripreme za štampu i grafičkog dizajna, sa ciljem da klijentima pruži kompletnu, brzu i profesionalnu uslugu obeležavanja objekta, poslovnih prostorija kao i izrade kompletnog štampanog materijala.

Vremenom smo uvideli rastuću potrebu na našem tržištu za znakovima bezbednosti, zaštite na radu i protivpožarne zaštite, kao i za svim vrstama znakova za informisanje, obeležavanje gradilišta, prostorija i objekata, obeležavanje robe u transportu, industrijskog otpada itd. Nakon detaljnog proučavanja domaće i svetske ponude i asortimana ovih znakova, domaćih i međunarodnih propisa i standarda, nastala je naša robna marka NALEPNICE.RS, koja obuhvata najširu ponudu znakova na ovim prostorima.

Sve znake dizajnirali smo vodeći strogo računa o poštovanju kako domaćih, tako i evropskih ISO standarda koji propisuju njihov izgled i sadržaj. Stalno prateći promene i novitete, kao i potrebe naših klijenata, naš asortiman proširujemo iz dana u dan.

Za izradu znakova koristimo savremenu tehnologiju digitalne štampe solventnim UV stabilnim bojama koje ne blede na sunčevoj svetlosti, na najkvalitetnijim materijalima. Naše PVC nalepnice su vodootporne i otporne na spoljne vremenske uslove preko tri godine. Table izađujemo na širokom spektru podloga tako da za svaku potrebu kupca možemo ponuditi pravo rešenje. Sve materijale smo pre uvođenja u ponudu testirali tako da sa sigurnošću možemo garantovati za njihovu trajnost.

Imajući u vidu specifičnosti potreba naših klijenata, naš osnovni postulat je da nijedan posao ne smatramo malim, pa makar to bila i samo jedna nalepnica, jer smo svesni da je baš ona potrebna našem kupcu da obeleži opasno mesto na mašini koju je napravio ili nabavio, ili da ispuni zakonske obaveze time što će je postaviti u svoj poslovni prostor.

Naš jedinstven i detaljan web sajt, širok asortiman, visok kvalitet, lep izgled, povoljne cene, kratki rokovi isporuke i striktno poštovanje istih učinili su da smo za kratko vreme stekli veliki broj zadovoljnih klijenata i postali vodeća robna marka na ovim prostorima iz oblasti proizvodnje nalepnica i tabli sa znacima bezbednosti i zaštite na radu, protivpožarne zaštite, znakova za obeležavanje gradilišta, objekata i prostorija, obeležavanje robe u transportu, opasnih materija, klasifikacije otpada, instalacija itd.

Naš cilj i naša vizija su da svakodnevno proširujemo našu ponudu kako samih znakova tako i materijala na kojima ih izrađujemo, da stalno poboljšavamo kvalitet i brzinu usluge, da bismo se našim kupcima odužili za poverenje koje nam ukazuju izabravši nas za svog dobavljača.

Copyright (C) 2012 NALEPNICE.rs - SZFR "MB1" - Beograd - web design by "MB1"