Glavna
Proizvodi
O nama
Korisno
Download
Kontakt
Materijali na kojima izrađujemo znakove
KATEGORIJE ZNAKOVA
Znaci zabrane
Zabrana pušenja
Znaci obaveze
Znaci opasnosti
Protivpožarni znaci
Izlaz/put za evakuaciju
Prva pomoć i sigurnost
Znaci za reciklažu
Kombinovani znaci
Gradilišne table
Interni putokazi
Table upozorenja
Znaci za dizalice
ISO znaci za uređaje
Kancelarijski bonton
Pokretne stepenice
Označavanje prostorija
Piktogrami
ADR listice sigurnosti
Opasne materije
Označavanje cevi
Javni prevoz
Oznake za vozila

PVCADH
Ekonomična PVC nalepnica sa sivim neprovidnim lepkom. Štampa je otporna na spoljne atmosferske uslove i ne bledi na suncu.
Pogodan za sve unutrašnje i spoljne primene gde ne postoji veći rizik od mehaničkih oštećenja ili hemijskih agensa.
Nisu predviđeni za lepljenje na nelakirano drvo, karton i druge porozne površine.
PVADLM
Samolepljivi znaci sa dodatnom zaštitom od mehaničkih uticaja. PVC nalepnica sa sivim neprovidnim lepkom. UV otporna (ne bledi na suncu). Dodatna providna PVC zaštitna nalepnica je za oko 5 mm veća od znaka. Isporučujemo je posebno i nju korisnik sam postavlja preko znaka. Nisu predviđeni za lepljenje na drvo, karton i druge porozne površine. Kada se postavi, zaštitna PVC nalepnica dodatno štiti od mehaničkih uticaja ili hemijskih agensa.
PAPUVR
Znak na 120 gr/m2 saten papiru velike beline sa plavom pokrivnom pozadinom (ono što je ispod znaka neće se provideti). Štampa je otporna na UV zračenje i ne bledi na suncu ni posle više godina. Po želji možemo ih dodatno plastificirati (samo formate A3, A4 i A5).
Ovakvi znaci su ekonomični i predviđeni za unutrašnju ili veoma kratkotrajnu spoljnu upotrebu.
JUVPVC
Ekonomična tabla sa znakom. Podloga je 0.5 mm elastični PVC materijal. Štampa je otporna na spoljne atmosferske uslove i ne bledi na suncu. Po želji možemo u uglovima izbušiti rupe za montažu.
Ovakvi znaci su lagani i savitljivi i pogodni su za postavljanje na razne vrste podloga, kao i na žičane ili plastične ograde. Nisu predviđeni za postavljanje na stubove ili konzolno postavljanje.
JUVLAM
Znak na 0.5 mm elastičnom PVC materijalu, dodatno laminiran providnom PVC folijom koja pruža dodatnu zaštitu od mehaničkih i hemijskih uticaja. Štampa je otporna na spoljne atmosferske uslove i ne bledi na suncu. Po želji možemo u uglovima izbušiti rupe za montažu. Ovakvi znaci su lagani i savitljivi i pogodni su za postavljanje na razne vrste podloga, kao i na žičane ili plastične ograde. Nisu predviđeni za postavljanje na stubove ili konzolno postavljanje.
ALULAM
Znak na 0.7 mm aluminijumskoj podlozi, laminiran providnom PVC folijom koja dodatno štiti od mehaničkih i hemijskih uticaja. Štampa je otporna na spoljne atmosferske uslove i ne bledi na suncu. Po želji možemo izbušiti rupe za montažu.
Ovakvi znaci su lagani i pogodni su za postavljanje na razne vrste podloga, a mogu se postaviti i na stubove ili konzolno. Zbog svoje trajnosti i izdržljivosti mogu se više puta skidati i ponovo postavljati.
FRXLAM
Znak na 3 mm laganom tvrdom PVC materijalu, laminiran providnom PVC folijom koja dodatno štiti od mehaničkih i hemijskih uticaja. Štampa je otporna na spoljne atmosferske uslove i ne bledi na suncu. Po želji možemo izbušiti rupe za montažu. Ovakvi znaci su lagani i pogodni su za postavljanje na razne vrste podloga, a mogu se postaviti i na stubove ili konzolno. Zbog svoje trajnosti i izdržljivosti mogu se više puta skidati i ponovo postavljati.
FRXJUV
Znak na 3 mm laganom tvrdom PVC materijalu (debljina zavisi od veličine znaka), laminiran 0.5 mm providnim PVC-om velike čvrstine i otpornosti. Štampa je otporna na spoljne atmosferske uslove i ne bledi na suncu. Po želji možemo izbušiti rupe za montažu. Najotporniji tip znakova. Ovakvi znaci su lagani i pogodni su za postavljanje na razne vrste podloga, a mogu se postaviti i na stubove ili konzolno. Zbog svoje trajnosti i izdržljivosti mogu se više puta skidati i ponovo postavljati.
DBLFRX
OBOSTRANI znak na 3 mm laganom tvrdom PVC materijalu, laminiran providnom PVC folijom koja dodatno štiti od mehaničkih i hemijskih uticaja. Štampa je otporna na spoljne atmosferske uslove i ne bledi na suncu. Po želji možemo izbušiti rupe za montažu. Ovakvi znaci su lagani i pogodni su za postavljanje na razne vrste podloga, a mogu se postaviti i na stubove ili konzolno. Zbog svoje trajnosti i izdržljivosti mogu se više puta skidati i ponovo postavljati.
PLXLAM
Znak na 2 mm čvrstom pleksiglasu, laminiran providnom PVC folijom koja dodatno štiti od mehaničkih i hemijskih uticaja. Štampa je otporna na spoljne atmosferske uslove i ne bledi na suncu. Po želji možemo izbušiti rupe za montažu.
Ovakvi znaci su čvrsti, vizuelno atraktivni i pogodni za postavljanje na razne vrste podloga, na stubove ili kao konzole. Zbog svoje trajnosti i izdržljivosti mogu se više puta skidati i ponovo postavljati.
DBLPLX
OBOSTRANI znak na 2 mm čvrstom pleksiglasu, laminiran providnom PVC folijom koja dodatno štiti od mehaničkih i hemijskih uticaja. Štampa je otporna na spoljne atmosferske uslove i ne bledi na suncu. Po želji možemo izbušiti rupe za montažu.Ovakvi znaci su lagani i pogodni su za postavljanje na razne vrste podloga, a mogu se postaviti i na stubove ili konzolno. Zbog svoje trajnosti i izdržljivosti mogu se više puta skidati i ponovo postavljati.
BANRNG
Znak je odštampan na jakom ciradnom platnu, bojama otpornim na UV zračenje, koje ne blede na suncu ni posle više godina. Po obodu su postavljene ringlice (prstenaste nitne) koje omogućavaju da znak bude razapet na ogradu, skelu ili neku drugu konstrukciju. Po želji, umesto ringlica možemo postaviti čičak-traku tako da znak može biti postavljen tako da visi sa šipke od skele i slično.
Materijal je pogodan za znakove većeg formata.
Copyright (C) 2012 NALEPNICE.rs - SZFR "MB1" - Beograd - web design by "MB1"